BB Glow

ŠTA JE BB GLOW?

BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednačen ten, kao i poboljšanje opšteg stanja i tonusa kože lica. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože. Ovim tretmanom postižemo pririodni izgled besprekorne i blistave kože lica, lagano posvetljujemo i toniziramo kožu, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci. Pored svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat!  

Moguće je kombinovati različite tretmane u zavisnosti od tipa i stanja kože. Boosteri se nanose needling tehnikom upotrebljavajući aparat dermapen. Nakon boosera sledi unos BB Glow seruma dostupnih u nekoliko nijansi koji se u toku tretmana prilagođavaju boji kože. BB Glow serum se sastoji od kompleksa visokokoncentrovanih aktivnih sastojaka biljnog porekla i pigmenata koji se takođe unose needling tehnikom.

BB Glow je popularna metoda koja pruža izuzetne rezultate u rešavanju sledećih problema na koži: prekriva tamne podočnjake oko očiju, hiperpigmentacije, diskolorizaciju kože (ujednačava ten), ublažava bore i fine linije, minimizira proširene pore, dubinski hidrira suvu kožu, uklanja crvenilo.

STAYVE BB GLOW PIGMENTNE AMPULE

U toku tretmana koristimo Stayve BB Glow pigment ampule u 5 rayličitih nijansi kao i korišćenje posebnih seruma prilagođeni različitim tipovima kože.

Stayve AC STEM CELL GOLD
serum za akne i bubuljice sa biljnim matičnim ćelijama koje ublažavaju upalne procese i prah 24K zlata koji obezbeđuje prosvetlujući efekat

STAYVE EGF GOLD PEPTIDE
serum za sintezu kolagena i elastina, visoko obogaćena ampula protiv bora, uključujući i mnoge biljne ekstrakte i niacinamid

STAYVE SALMON DNA GOLD
serum za brzo lečenje i regeneraciju tkiva sadrži DNK ekstrahovan iz lososa koji izayiva brzo zarastanje povreda i ponovnu regeneraciju, a pored toga sadrži 24K zlatni prah koji pročišćava ten i poboljšava teksturu kože.

STAYVE WHITENING&WRINKLE STEM CELL CULTURE
serum za izbeljivanje i podizanje tonusa kože. Matrične stanice sadrže komponente koje svojim delovanjem omugućavaju koži da izgleda zdravo. Sadrži ekstrakt pamuka, daje kože efekat zglađivanja, odnosno pomaže u procesu plitkih bora. Ovim serumom povećava se vitalnost i elastičnost kože, efikasno deluje na kožu sklonu flekama i borama.

Broj tretmana zavisi od tipa i stanja kože. Predlažemo da se nakon urađenog tretmana, tretman ponovi za 10-15 dana. Za dugotrajne efekte tretmana potrebno je uraditi seriju od 3-5 tretmana.

Za više informacija o ceni BB Glow tretmana pogledajte naš cenovnik.