BIODROGA TRETMANI

šta je biodroga?

Biodroga je nemački dermo-kozmetički brand koji postoji već više od 50 godina. Pre više od 10 godina kvalitet proizvoda prepoznat je na našem tržištu i od tada je zastupljen u renomiranim kozmetičkim salonima, dermatološkim ordinacijama sa tendencijom kontinuiranog rasta na tom polju.

Formulacije Biodroga proizvoda se zasnivaju na sinergiji prirodnih sastojaka sa jedne strane i visoko efikasnih biotehnološkoh sastojaka, sa druge strane. Biodroga brand karakteriše izražita dinamika kada je reč o uvođenju novih sastojaka u skladu sa najnovijim naučnim istraživanjima, a sa ciljem da se poveća efikasnost, ali i tolerancija proizvoda. Biodroga MD proizvodi su razvijeni u saradnji sa dermatolozima za potrebe ne-medicinskih tretmana problema kože ili za odgovarajuću negu. Patološka stanja kože ne mogu biti tretirana Biodroga MD proizvodima već je neophodno konsultovati lekara.

Svakom klijentu pristupamo individualno, uvažavajući vaše jedinstvene potrebe i očekivanja.

Čuvamo Vaš prirodni izgled i koristimo samo najbolje Biodroga preparate i vrhunske kozmetičke aparate kojima se nega pruža.

U BODY N SOUL STUDIJU PORED TRETMANA LICA I TELA BIODROGINIM PROIZVODIMA MOŽETE KUPITI I NJIHOVE PROIZVODE NAMANJENE ZA KUĆNU UPOTREBU

TRETMANI

PILING TELA
Iskusite piling morskom soli praćen aromatičnom masažom koji čini vašu kožu revitaliziranom i ujuednačenom. Otićićete osećajući se potpuno opuštenim i zaneseni predivnim osećajem smirenosti

ANTI-AGE TRETMAN
Samnjuje umoran i napet izgled tj, povećava energiju, aktivira metabolizam i mikrocirkulaciju, poboljšava nivo vlažnosti kože, sprećava zadržavanje vode. Koža je čvršća, zategnutija i nežnija.

TRETMAN HIDRATACIJE
Suva kola daje osećaj zategnutosti i izgleda grubo. Koža izgleda opušteno, mekano, puno, ružičasto odjednaput. Udarac vlage. Koncentrovana infuzija vlage čini kožu zdravom, glatkom i osveženom. Bore uzrokovane suvoćom nestaju.

HEMIJSKI PILING
Hemijski piling predstavlja proceduru uklanjanja površnog sloja epiderma. Dubinski čisti pore, uspostavlja seboregulaciju, popravlja teksturu kože i podstiće sintezu kolagena u dubljim slojevima kože.
Cilj hemijskog pilinga je da ukloni mrtvi sloj ćelija epidera i omogući koži da se regeneriše. Postoji više vrsta hemijskih pilinga i njih prilagođavamo svakom tipu i stanju kože. Najćešće ih koristimo kod stanja kao što su masna koža, akne, proširene pore i mitiseri, dehidrirana koža, hiperpigmentacije, ožiljici od akni, sitne bore i devitalizovana koža.

KAKO SE IZVODE HEMIJSKI PILINZI?
Prvi korak u izvođenju hemijskog pilinga je adekvatna priprema kože. Nakon pripreme precizno nanosimo odgovarajući hemijski piling, a koncentraciju i vrstu hemijsog pilinga određujemo prema tipu i stanju kože. Od nanošenja hemijskog pilinga, pa do njegove neutralizacije, sve vreme pratimo reakciju kože. Sama procedura je bezbolna, komforna i kratko traje. Nakon hemijskog pilinga prisutno je blago crvenilo na tretiranoj regiji koje brzo prolazi.
Hemijske pilinge možemo da kombinujemo sa ostalim procedurama, čime postižemo brže, bolje i dugotrajnije rezultate svih tretmana.

Za više informacija o ceni Biodroga tretmana pogledajte naš cenovnik.